Terugblik missie 6: De gebruiker aan het stuur

Kijk ik terug op een jaar dan zie ik dat we een goede stap hebben gezet. We hebben de term “algorithmic affordances” weten te conceptualiseren, wat heeft geresulteerd in een workshop tijdens IUI ’22 Companion: 27th International Conference on Intelligent User Interfaces.

We hebben weer veel studenten met de pattern library laten werken bij de Hogeschool Utrecht en de Universiteit Utrecht. Dit heeft mooie inzichten gegeven waardoor we de pattern library hebben kunnen updaten.

De pattern library zelf staat op het punt gelanceerd te worden en vanaf dat moment zullen we niet uitsluitend kijken binnen de hogeschool en universiteit maar zullen we naar buiten kijken. De samenwerking opzoeken. Algorithmic Affordances zal een stevige onderzoekslijn worden binnen Human Experience & Media Design en ik ben enorm benieuwd wat de verdere samenwerking met de praktijk gaat opleveren. Dank voor het volgen van deze missie en tot snel!

Heb je iets van deze missie gemist? Kijk hieronder alle onderzoeken rondom Missie 6: De gebruiker aan het stuur snel en handig terug!

De producties voor deze missie worden ondersteund door redacteur Remi Terhorst.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x